x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Întâlnire de gală: Gică Hagi – Lucian Bute

Întâlnire de gală: Gică Hagi – Lucian Bute

de Mihai Igirosanu    |    29 Iun 2011   •   21:00
Întâlnire de gală: Gică Hagi – Lucian Bute

Dupa Adrian Mutu, care l-a vizitat chiar in sala de antrenament, Lucian Bute s-a intalnit ieri si cu 'Regele' Gheorghe Hagi.

Cei doi s-au vazut marti seara la Hotelul Marriott, acolo unde Hagi avea o intrevedere cu cativa oficiali turci pentru un proiect legat de Aca­demia de fotbal care ii poarta numele. Intalnirea dintre Hagi si Bute este re­la­tata cu lux de amanunte pe site-ul lucian-bute.ro: 'Lucian venea de la antrenament. Cei doi mari campioni ai Romaniei s-au reperat foarte re­pe­de. Hagi, regele fotbalului ro­ma­nesc, ii fusese idol lui Lucian Bute in co­pilarie. Il facuse sa iasa pe strazi dupa izbanzile nationalei de fotbal. Acum, el e suporterul lui Lucian. Stia ca Bute e la Marriott, dar nu a vrut sa forteze o intalnire cu Lucian pentru a nu-l deranja. Lucian a dat mana cu Hagi si l-a numit Rege pe Gica. «Tu esti regele acum!», a venit replica lui Hagi. Intalnirea dintre cei doi a durat circa un sfert de ora, iar la finalul ei Gica i-a promis lui Lucian ca pe 9 iu­lie va fi la Romexpo, in primele ran­duri, sa-l incurajeze in meciul cu francezul Jean Paul Mendy'.

Altfel, Lucian Bute, staff-ul Interbox si Rudel Obreja, presedintele FR Box au fost invitati in aceasta seara la Ambasada Canadei. Astazi este Ziua Canadei – Canada Day. La 1 iulie 1867, Canada a reusit sa obtina din partea Marii Britanii autoguvernarea, tara fiind o federatie cu 4 provincii: Nova Scotia, New Brunswick, Ontario si Quebec. Lucian Bute are dubla cetatenie, romana si canadiana.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi intalnire lucian bute