x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Interbox i-a făcut o ofertă lui Kessler pentru un meci cu Bute.

Interbox i-a făcut o ofertă lui Kessler pentru un meci cu Bute.

09 Iun 2011   •   08:07
Interbox i-a făcut o ofertă lui Kessler pentru un meci cu Bute.

Clubul Interbox, la care este legitimat campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, i-a facut o oferta pugilistului danez Mikkel Kessler pentru a-l infrunta pe roman dupa meciul pe care acesta il are programat la 9 iulie, cu Jean Paul Mendy, informeaza RDS.CA.

Potrivit sursei citate, informatia a fost confirmata de clubul canadian.

Fost campion mondial WBA si WBC, Kessler (32 de ani) a revenit in ring in data de 4 iunie, dupa o absenta de 14 luni cauzata de o problema la ochi, si l-a invins pe francezul Mehdi Bouadla cu usurinta, prin KO tehnic. Danezul are in palmares 44 de victorii si doua infrangeri.

Romanul Lucian Bute si-a aparat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a saptea oara consecutiv, dupa ce l-a invins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic in repriza a zecea, intr-un meci disputat, in data de 20 martie, la Centre Bell din Montreal. Bute isi va apara din nou titlul mondial impotriva challengerului obligatoriu desemnat de IBF, francezul Jean Paul Mendy, in cadrul unei gale care va avea loc in Bucuresti, la Romexpo, la 9 iulie.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi mikkel kessler