x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ion Ţiriac, atacat dur de Nadal: "Este o ruşine ceea ce face!"

Ion Ţiriac, atacat dur de Nadal: "Este o ruşine ceea ce face!"

15 Apr 2012   •   10:50
Ion Ţiriac, atacat dur de Nadal: "Este o ruşine ceea ce face!"

Conflictul dintre cei mai buni jucatori ai lumii, Rafael Nadal si Roger Federer, si Ion Tiriac capata amploare. Omul de afaceri roman a decis ca zgura terenului de tenis pe care se va disputa turneul Master 1000 de la Madrid sa fie vopsita in albastru.

Primul a reactionat Nadal: "Este o rusine ce face acest om! O lipsa de respect fata de traditia si istoria acestei arene", a declarat spaniolul pentru Tennis Temple.

Roger Federer l-a completat: "Este trist ca jucatorii sunt nevoiti sa joace pe o suprafata pe care nu o agreaza. Nadal trebuie sa lupte. Nu se poate asa ceva tocmai la el in tara".

Ion Tiriac nu s-a lasat convins: "Nadal si Federer sunt jucatori grozavi. Le respect opinia, dar nu trebuie sa o accept. Este un sport care a existat timp de o suta de ani si care sper sa mai existe inca 100 de ani. Sunt sigur ca atunci cand vor juca pe aceasta zgura vor ajunge la concluzia potrivita. Am petrecut mult timp gandindu-ma la aceasta idee, la modul in care putem sa facem lucrurile mai bune nu doar pentru jucatori, ci si pentru spectatori".

Turneul de la Madrid va incepe pe 6 mai.

×