x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi IPOTEZĂ ŞOCANTĂ lansată de americani: Maria Şarapova trişează! (VIDEO)

IPOTEZĂ ŞOCANTĂ lansată de americani: Maria Şarapova trişează! (VIDEO)

01 Sep 2014   •   12:59
IPOTEZĂ ŞOCANTĂ lansată de americani: Maria Şarapova trişează! (VIDEO)
Sursa foto: DANIEL MAURER/EPA

Maria Şarapova este una dintre cele mai importante jucătoare din circuitul WTA, iar în 2014 a jucat fantastic şi este chiar pe primul loc în clasamentul anului, chiar dacă este doar pe 5 în Rankings, scrie GSP.ro. Rusoaica a câştigat la Roland Garros după o finală chiar cu Simona Halep, iar rezultatele excelente au continuat tot anul. Totuşi, Şarapova a câştigat de foarte multe ori în decisiv, chiar la Roland Garros fiind multe exemple de acest gen.

De altfel, şi la US Open a jucat set decisiv împotriva Alexandrei Dulgheru, iar presa americană a lansat o ipoteză incredibilă.

Chiar ESPN a notat un motiv şocant pentru care Şarapova joacă atât de multe meciuri de 3 seturi.

"E posibil ca Maria Şarapova să vrea să joace aceste meciuri de 3 seturi? Poate e doar competitivă. Sau poate sponsorii au încurajat-o să petreacă mai mult timp pe teren în faţa camerelor. Oricare e motivul, ea a jucat în mai multe meciuri de 3 seturi decât orice jucătoare din WTA. Nu mai puţin de 23 de meciuri din 49 s-au încheiat în decisiv", au afirmat jurnaliştii de la ESPN.

Întrebată de ce joacă setul decisiv chiar și împotriva altor sportive mult mai slab cotate, Șarapova a spus: "Am jucat destul de multe meciuri în acest an. Îmi doresc să le fi terminat în două seturi și să-mi fac viața mai ușoară, dar sunt într-o formă fizică foarte bună".


×