x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Irina-Camelia Begu, în semifinale la Marsilia.

Irina-Camelia Begu, în semifinale la Marsilia.

10 Iun 2011   •   05:56
Irina-Camelia Begu, în semifinale la Marsilia.

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 87 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului ITF de la Marsilia, dotat cu premii in valoare de 100.000 de dolari.

Begu a trecut, in sferturi, cu scorul de 6-2, 6-1, de australianca Sophie Ferguson, cap de serie numarul 6, si o va intalni in semifinale pe favorita numarul 2 a competitiei, Anastasia Yakimova (Belarus).

Tot in cadrul turneului de la Marsilia, Madalina Gojnea a fost eliminata in turul doi, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5, de jucatoarea franceza Pauline Parmentier, cap de serie numarul 4, iar Ioana Laura Andrei, intrata pe tabloul principal din pozitia de lucky loser, a pierdut, in turul doi, cu scorul de 3-6, 2-6, in fata italiencei Corinna Dentoni, favorita numarul 7 a competitiei.

La dublu, perechea formata din Irina-Camelia Begu si rusoaica Nina Bratchikova, cap de serie numarul 1, s-a calificat in semifinale, faza in care va intalni cuplul Anastasia Pivovarova/Anastasia Yakimova (Rusia/Belarus).

Tot in semifinale a obtinut calificarea si perechea romana Madalina Gojnea/Ioana Laura Andrei, care va intalni, in penultimul act, cuplul Sandra Klemenschits/Tatjana Malek (Austria/Germania), cap de serie numarul 2.

×
Subiecte în articol: tenis sporturi irina-camelia begu