x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Jaqueline Cristian, calificată în semifinalele turneului ITF de la Horb (Germania)

Jaqueline Cristian, calificată în semifinalele turneului ITF de la Horb (Germania)

27 Iul 2018   •   21:10
Jaqueline Cristian, calificată în semifinalele turneului ITF de la Horb (Germania)

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului ITF de la Horb (Germania), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, după ce a trecut de letona Diana Marcinkevica, a cincea favorită, cu 6-2, 7-5.

Jaqueline Cristian (20 ani, 229 WTA), cap de serie numărul unu, a trecut de baltică (25 ani, 277 WTA) într-o oră şi 28 de minute, fiecare având câte cinci duble greşeli. În setul secund, românca a fost condusă cu 5-2, dar a reuşit o revenire spectaculoasă, concretizată în cinci ghemuri consecutive, obţinând victoria.

În primul tur, Cristian a trecut în trei seturi de germanca Romy Koelzer, cu 3-6, 7-5, 7-5, iar în optimi a dispus, tot în trei seturi, de italianca Martina Caregaro, cu 6-4, 4-6, 6-2.

În optimi, Marcinkevica a învins-o pe Irina Fetecău cu 6-2, 6-3.

În penultimul act, Cristian o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Katharina Hobgarski (Germania/N.4) şi Katarzyna Piter (Polonia).

Tot vineri, la dublu, în semifinale, vor avea loc meciurile Carolina Meligeni Rodrigues Alves (Brazilia)/Suzan Lamens (Olanda) - Oana Georgeta Simion/Gabriela Talabă (România) şi Irina Fetecău (România)/Aymet Uzcategui (Venezuela/N.4) - Jana Jablonovska/Vivien Juhaszova (Slovacia).
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Jaqueline Cristian