x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Johanna Larsson, posibila adversară a Simonei Halep în turul al doilea la Miami

Johanna Larsson, posibila adversară a Simonei Halep în turul al doilea la Miami

18 Mar 2019   •   10:13
Johanna Larsson, posibila adversară a Simonei Halep în turul al doilea la Miami
Sursa foto: Captura Video

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită, o va înfrunta pe câştigătoarea dintre suedeza Johanna Larsson şi o adversară venită din calificări în runda a doua a turneului WTA de la Miami, dotat cu premii totale de 9.035.428 dolari.

Halep, care de luni se află pe locul al treilea în lume, a pierdut în turul al treilea la ediţia de anul trecut. Cele mai bune rezultate ale sale în Florida sunt semifinala din 2015 (învinsă de Serena Williams) şi sferturile din 2016 şi 2017.

Mihaela Buzărnescu este cap de serie numărul 30 şi va intra şi ea direct în turul al doilea, împotriva câştigătoarei dintre belarusul Vera Lapko şi franţuzoaica Alizé Cornet.

Irina Begu va evolua în primul tur contra jucătoarei canadiene de origine română Bianca Andreescu, revelaţia acestui început de sezon, care a câştigat duminică titlul al Indian Wells. Irina a învins-o anul trecut pe Andreescu în Fed Cup, cu 6-3, 6-7 (4), 6-2.

Alte trei românce vor evolua în calificări, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan. Cîrstea o va întâlni pe germanca Laura Siegemund, Niculescu va primi replica spaniolei Lara Arruabarrena, iar Ana Bogdan va evolua contra cehoaicei Kristyna Pliskova.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: johanna larsson Simona Halep