x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Judo: Două medalii de aur la concursul de Cupă Mondială de la Suwon

Judo: Două medalii de aur la concursul de Cupă Mondială de la Suwon

04 Dec 2010   •   16:14
Judo: Două medalii de aur la concursul de Cupă Mondială de la Suwon

Sportivii români Corina Căprioriu şi Dan Fâşie au câştigat medaliile de aur la concursul de Cupa Mondială de judo programat la sfârşitul acestei săptămâni Suwon (Coreea de Sud).

Căprioriu a obţinut medalia de aur la categoria 57 de kilograme, cu un bilanţ de patru victorii, două în grupa C, în faţa sportivelor Helene Receveaux (Franţa) şi Guirong Zhu (China), urmate de cea din semifinale, cu Jan-Di Kim (Coreea de Sud) şi din finală, în faţa britanicei Gemma Howell.

La aceeaşi categorie, Andreea Chiţu a fost învinsă în recalificări de adversara din semifinale a Corinei Căprioriu, Jan-Di Kim (Coreea de Sud), în timp ce Andreea Cătună nu a trecut de faza grupelor, la categoria 52 de kilograme. Un parcurs similar a avut şi Carmen Bogdan, la categoria 48 de kilograme.

La masculin, Dan Fâşie a câştigat grupa B, după două dispute, cu indonezianul Kadek Rakyanda şi coreeanul Bo-Bae Hwang. În semifinalele categoriei 66 de kilograme, Fâşie l-a eliminat pe chinezul Renwang Liu, iar în ultimul act a trecut de coreeanul Jun-Ho Cho.

Daniel Brată nu a reuşit să treacă de faza grupelor la categoria 100 de kilograme, la fel ca Vlăduţ Simionescu, la plus 100 de kilograme.

×