x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Serena Williams

La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Serena Williams

de Theodora Şutiu    |    20 Ian 2019   •   21:23
La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Serena Williams
Sursa foto: captura video

Simona Halep – Serena WilliamsPartida dintre Simona Halep şi Serena Williams se joacă, luni, începând cu ora 10.00, ora României.
Jurnaliştii de la ESPN au analizat şansele pe care le are lidera clasamentului WTA în faţa celei mai titrate jucătoare de tenis din istorie. Americanii sunt fascinaţi de modul în care arată sportiva noastră, după o lungă perioadă de inactivitate. „Cel mai mare avantaj al Simonei contra Serenei e legat de programul avut până acum. Williams nu a avut încă o adversară pe măsură, iar acest lucru poate fi o capcană. De partea cealaltă, Simona nu putea cere o mai bună pregătire pentru acest meci. A avut două dispute grele, pe care le-a depăşit şi a căpătat multă încredere, pentru ca apoi să o învingă fără drept de apel pe Venus ”, notează ESPN. Serena Williams a pierdut un singur meci în faţa Simonei, însă există şanse mari ca Simo să repete performanţa din grupele Turneului Campioanelor din 2014. Meciul este transmis în direct pe Eurosport.

Simona Halep şi Serena Serena (37 ani, 16 WTA) s-au întâlnit până acum de nouă ori, americanca obţinând opt victorii.

Singurul succes al Simonei, unul categoric, cu 6-0, 6-2, s-a întregistrat la Turneul Campioanelor în 2014. Ultima confruntare dintre cele două a avut loc în 2016, la US Open, când Serena se impunea în sferturi cu 6-2, 4-6, 6-3. Sâmbătă, Serena Williams a învins-o pe Daiana Yastremska (Ucraina) cu 6-2, 6-1, în turul al treilea.

×
Subiecte în articol: Simona Halep – Serena Williams