x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Liga Campionilor. CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel acasă de Vipers Kristiansand

Liga Campionilor. CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel acasă de Vipers Kristiansand

04 Noi 2018   •   21:19
Liga Campionilor. CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel acasă de Vipers Kristiansand

CSM Bucureşti a fost învinsă fără drept de apel de echipa norvegiană Vipers Kristiansand, cu scorul de 31-26 (16-11), duminică, în Sala Dinamo din Capitală, într-un meci din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM Bucureşti, care pe 20 octombrie câştigat cu 29-27 la Kristiansand, a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon şi a suferit al doilea eşec din grupă. Pentru scandinave a fost prima victorie în Liga Campionilor.

CSM nu mai pierduse acasă la o diferenţă de cinci goluri în Champions League din 16 februarie 2016, când Vardar Skopje câştiga cu 30-25 la Bucureşti.

Vipers a condus cu 2-0, după care CSM a întors scorul şi s-a desprins la 5-3, dar nordicele au egalat, 5-5 şi 6-6. Echipa norvegiană a rupt apoi echilibrul, prin cinci goluri consecutive, 6-11 (min. 18). Vipers Kristiansand a avut şi şase goluri în plus, iar la pauză a condus cu 16-11.

În repriza secundă, CSM Bucureşti a reuşit să se apropie la trei goluri pe tabelă, 19-22 (43), dar pentru puţin timp, deoarece oaspetele şi-au refăcut avantajul şi au câştigat cu 31-26.

Cristina Neagu şi Jovanka Radicevic au marcat câte 8 goluri pentru ''tigroaice'', Andrea Lekic a reuşit 4, Majda Mehmedovic 3, Amanda Kurtovic 2, Oana Manea 1.

Pentru Vipers au înscris Malin Aune 8 goluri, Emilie Hegh Arntzen 6, Linn Jorum Sulland 5, Henny Ella Reistad 4, Karoline Olsen 2, Silje Katrine Waade 2, Marta Tomac 1, Vilde Kaurin Jonassen 1, Jeanett Kristiansen 1, Hanna Maria Yttereng 1.

Au arbitrat polonezele Joanna Brehmer şi Agnieszka Skowronek, iar delegat EHF a fost Tatjana Medved (Serbia).

În celălalt meci din grupă, FTC-Rail Cargo Hungaria a dispus de SG BBM Bietigheim cu 33-30.

FTC-Rail Cargo Hungaria ocupă primul loc, cu 6 puncte, urmată de CSM Bucureşti, 4 puncte, Vipers Kristiansand, 3 puncte, SG BBM Bietigheim, 3 puncte. Primele trei clasate se califică în grupele principale.

Campioana României va juca următorul meci pe 11 noiembrie, în deplasare, cu FTC-Rail Cargo Hungaria.
AGERPRES

×