x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Liga Campionilor, o pălărie cam mare pentru HCM Baia Mare: 21-33 cu Gyor, în etapa a doua

Liga Campionilor, o pălărie cam mare pentru HCM Baia Mare: 21-33 cu Gyor, în etapa a doua

13 Oct 2013   •   10:06
Liga Campionilor, o pălărie cam mare pentru HCM Baia Mare: 21-33 cu Gyor, în etapa a doua

HCM Baia Mare a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, de campioana Ungariei, Gyor, cu 33-21, în cea de-a doua partidă din grupa A a Ligii Campionilor.

Golurile vicecampioanei României, debutantă în această competiţiei au fost marcate de Tătar 5 goluri, Geiger, Nechita, Marin şi Rudics, câte 3, Buceschi 2, Puiu şi Oltean, câte un gol. Cea mai bună marcatoare a partidei a fost pivotul celor de Gyor, norvegianca Heidi Loke, 9 goluri, în timp ce fosta jucătoare a Oltchimului, muntenegreanca Bulatovici a înscris de numai două ori.

În primul meci din grupa A, HCM Baia Mare a pierdut în deplasare în faţa campioanei Germaniei, Thuringer HC, cu 29-36, în timp ce Gyor, deţinătoarea trofeului, a spulberat pe Hypo Viena, cu 41-22.

Al doilea meci din grupa A, contând pentru etapa secundă, va avea loc duminică, între Hypo Viena şi Thuringer HC.

Gyor ETO are maxim de puncte după două meciuri, 4, în timp ce HCM Baia Mare rămâne cu zero puncte.

Pentru HCM Baia Mare urmează "dubla" cu Hypo Viena, pe teren propriu, în 19 octombrie şi în deplasare, în 2 noiembrie, confruntarea de pe teren propriu, cu Thuringer HC din 9 noiembrie şi ultima partidă din grupă, în 16 noiembrie, pe terenul celor de la Gyor.

Primele două clasate se vor califica în faza următoare.HCM Baia Mare a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, de campioana Ungariei, Gyor, cu 33-21, în cea de-a doua partidă din grupa A a Ligii Campionilor.


×
Subiecte în articol: hcm baia mare Liga campionilor gyor