x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Lovitură importantă pentru CSM Bucureşti. „Îmi curge handbal prin vene și am reacționat imediat! ”

Lovitură importantă pentru CSM Bucureşti. „Îmi curge handbal prin vene și am reacționat imediat! ”

01 Oct 2018   •   22:21
Lovitură importantă pentru CSM Bucureşti. „Îmi curge handbal prin vene și am reacționat imediat! ”
Sursa foto: CSM Bucuresti

Mihaela Ciobanu este, începând de luni, noul antrenor cu portarii al echipei feminine de handbal a Clubului Sportiv Municipal București. În vârstă de 45 de ani, Mihaela Ciobanu a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipa noastră și va intra în programul echipei de la începutul acestei săptămâni.

 

Născută pe 30 ianuarie 1973, Mihaela Ciobanu s-a retras de activitate în urmă cu șase ani, după o carieră impresionantă și revine în România după 20 de ani. Formată la CSȘ 5 Rapid București, noua componentă a staff-ului tehnic al CSM București a evoluat de-a lungul timpului pentru Rapid București, AKABA Bera Bera, Union-Ribarroja, CB Elche Mustang și BM Alcobendas. De asemenea, fiind posesoare a două naționalități, română și spaniolă, Mihaela a avut posibilitatea de a evolua pentru ambele naționale. La nivel internațional, fostul portar a cucerit argintul european în 2008, bronzul mondial în 2011 și bronzul olimpic în 2012, toate în tricoul naționalei Spaniei. 

 

„Oferta venită de la CSM București m-a luat prin surprindere, lucram în Comitetul Olimpic Spaniol, dar nu a fost greu să o accept. Îmi curge handbal prin vene și am reacționat imediat! Sunt fericită și entuziasmată că mă aflu aici și îmi doresc să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem în acest an. Aștept întâlnirea cu publicul bucureștean, știu că este pasionat de sport și iubește handbalul.” - Mihaela Ciobanu

Noul antrenor cu portarii al echipei noastre va fi prezent la antrenamentul de luni seară, unde va face cunoștință cu Paula Ungureanu, Jelena Grubisic și Mădălina Ion. 

„Nu le cunosc pe cele trei, dar vorbim aceeași limbă, a handbalului, și va fi totul ok. Voi încerca să le transmit din experiența mea jucătoarelor de la CSM București.” - Mihaela Ciobanu

Mihaela Ciobanu va lua primul contact cu publicul bucureștean vineri, 5 octombrie, atunci când CSM București va debuta în Liga Campionilor, împotriva lui FTC Rail Cargo.

×
Subiecte în articol: Mihaela Ciobanu csm bucuresti