x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Lucian Bute a fost invins in meciul pentru centura IBF la categoria supermijlocie

Lucian Bute a fost invins in meciul pentru centura IBF la categoria supermijlocie

29 Noi 2015   •   09:11
Lucian Bute a fost invins in meciul pentru centura IBF la categoria supermijlocie

Lucian Bute a ratat șansa de a-și recupera centura IBF la categoria supermijlocie, fiind învins, la Quebec, de campionul mondial James Degale, informeaza gsp.ro.

În ciuda unui meci destul de echilibrat, arbitrii partidei au surprins la final cînd i-au acordat un succes categoric britanicului: 116-112, 117-111, 117-111. Asta înseamnă că un arbitru i-a dat 8 runde cîștigate lui DeGae și numai 4 lui Bute, în timp ce ceilalți doi au văzut un 9-3!

Cum era de așteptat, De Gale a început ca din pușcă meciul. L-a atacat pe român și a trimis lovitură după lovitură. Bute s-a trezit însă încet, încet și a trecut la controlul partidei. Mult mai ofensiv decît îl știam, Bute a încercat să meargă peste adversarul său.

S-a boxat deschis, cu românul încercînd în permanență să se apropie de DeGale. Britanicul a răspuns însă de fiecare dată, dar în nici un caz suficient pentru ca diferența dintre cei doi să fie așa mare. Emoțiile au fost mari în colțul britanicului, mai ales după ce Bute a reușit să îi spargă arcada.

”Cred că ești în avantaj”, i se transmitea lui DeGale din colț, care la final nu a ridicat brațele în semn de victorie. Decizia finală l-a șocat pe Bute, care n-a putut face altceva decît să ridice din umeri. ”Dacă arbitrii îi dau victoria, trebuie să respect asta. Mă voi întoarce în sală și voi încerca să revin mai puternic”, a anunțat Bute la finalul meciului, semn că încă nu e pregătit să renunțe la box. 

×
Subiecte în articol: lucian bute