x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Lucian Bute anunţă că va deschide o tabără de box pentru copii

Lucian Bute anunţă că va deschide o tabără de box pentru copii

28 Dec 2019   •   16:40
Lucian Bute anunţă că va deschide o tabără de box pentru copii
Sursa foto: Foto: Twitter

Fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute, a anunţat că va deschide, în vara anului viitor, o tabără de box pentru copii.

''Staţi aproape... În curând amănunte despre tabăra mea de box pentru copii, în vara lui 2020, în colaborare cu Carrefour Multisports din Laval (...)'', a scris Bute pe pagina sa de Facebook, atât în limba română cât şi în franceză şi în engleză.

Lucian Bute, care în februarie va împlini 40 de ani, a anunţat în luna martie că îşi încheie activitatea competiţională. El a susţinut ultimul său meci din cariera profesionistă pe 24 februarie 2017, la Quebec City, pierzând prin KO în faţa columbianului Eleider Alvarez.

Mister KO, cum era poreclit Bute, şi-a apărat cu succes de nouă ori titlul mondial IBF la supermijlocie, şi a încheiat cu un palmares la profesionişti de 32 de victorii (25 KO) şi 5 înfrângeri (2 KO).

Bute are în palmaresul său de boxer amator o medalie de bronz la Mondialele din 1999, de la Houston, dar şi o medalie de aur la Jocurile Francofoniei din 2001 de la Ottawa-Hull (Canada), ambele la categoria welter.

Născut în comuna gălăţeană Pechea, Lucian Bute locuieşte împreună cu familia la Montreal, el având şi cetăţenia canadiană.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: lucian bute tabara de box pentru copii