x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Marian Drăgulescu se antrenează în Ungaria

Marian Drăgulescu se antrenează în Ungaria

06 Mar 2018   •   18:41
Marian Drăgulescu se antrenează în Ungaria

Federația maghiară de gimnastică spune că Marian Drăgulescu se antrenează începând cu 4 februarie până pe 4 aprilie în două centre, aflate în Budapesta și Gyor, relatează MTI.

”Totul este perfect, tabăra de antrenament și condițiile sunt excelente, sala este extrem de bine echipată, am tot ceea ce îmi trebuie. Mă înțeleg foarte bine cu gimnaștii ungari, m-am și împrietenit cu câțiva dintre ei”, a declarat Drăgulescu.

Primul stagiu de antrenament nu a mers prea bine pentru gimnat din cauza problemelor pe care le are la greznă și care au survenit în timpul Cupei Mondiale de la Paris, de anul trecut. ”Din păcate, piciorul nu mi s-a vindecat așa cum mi-aș fi dorit, iar când am ajuns în februarie în Ungaria, nu m-am putut antrena în primele două săptămâni”, a explicat gimnastul.

Drăgulescu se pregătește pentru sol și sărituri, probe la care vrea să își îmbunătățească tehnica și încearcă în acest sens multe elemente și combinații. Drăgulescu se pregătește în mod special pentru Capionatul European care va avea loc în luna august la Glasgow dar și pentru Cupa Mondială de la Doha care va avea loc în septembrie a.c., iar planurile sale pe termen lung au în vedere participarea la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo.

×
Subiecte în articol: marian dragulescu