x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Martin Ambros, declarații foarte DURE la sfârșitul meciului cu Ungaria: „Vă rog, faceți ceva! Nu vă mai gândiți doar la voi!”

Martin Ambros, declarații foarte DURE la sfârșitul meciului cu Ungaria: „Vă rog, faceți ceva! Nu vă mai gândiți doar la voi!”

12 Dec 2018   •   22:04
Martin Ambros, declarații foarte DURE la sfârșitul meciului cu Ungaria: „Vă rog, faceți ceva! Nu vă mai gândiți doar la voi!”
Sursa foto: Captura Youtube

Martin Ambros, selecționerul României, s-a dezlănţuit la declaraţii imediat după încheierea meciului cu Ungaria în care Cristina Neagu a suferit o accidentare foarte gravă 

"Ar trebui ca EHF să se gândească și la jucătoare. Nu e neapărat vorba de ce a pățit Cristina Neagu astăzi.

Este păcat ca așa ceva să se întâmple. Să jucăm două meciuri decisive la rând, înaintea semifinalei. Nu este posibil! Distrug inima jucătoarelor, distrug tot ce contează în acest sport. Vă rog, faceți ceva! Nu vă mai gândiți doar la voi!

Am luptat pentru a ajunge aici, am meritat să ajungem aici. Nici nu mai contează nimic acum, nu mă mai interesează dacă ne calificăm în semifinale.

Am jucat bine astăzi, ofensiva a funcționat în prima parte. Ele jucau fără presiune din cauza situației din clasament. Probabil de asta au revenit.

Cu toții am vrut să obținem calificarea încă de acum. Nu știm ce a pățit Neagu, dar lucrurile nu arată prea bine. Problema la genunchi pare serioasă.

Noi am jucat ieri, ele erau mai odihnite. Am fost sub ele din punct de vedere fizic. Ele au revenit foarte puternic în repriza secundă.

Nu am făcut calcule, noi am vrut să ne calificăm prin munca noastră. Meritam asta. Trebuie să fim mândri de jocul de azi. Am luptat împotriva tuturor", a declarat Martin Ambros pentru TVR. 

×
Subiecte în articol: Martin Ambros