x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Meciul Simonei Halep, întrerupt în setul decisiv la Cincinnati

Meciul Simonei Halep, întrerupt în setul decisiv la Cincinnati

16 Aug 2018   •   06:54
Meciul Simonei Halep, întrerupt în setul decisiv la Cincinnati

Meciul dintre jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, şi australianca Ajla Tomljanovic a fost întrerupt din cauza ploii la scorul 4-6, 6-3, 4-3, 30-15, miercuri, în runda a doua a turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.874.299 dolari.

Partida, care dura de două ore şi 6 minute (joc efectiv), va fi reluată joi, la ora 20,00 (ora României), au anunţat organizatorii.

Halep (26 ani), principala favorită şi finalistă anul trecut la Cincinnati, a început destul de slab meciul şi a fost condusă în primul set cu 4-1 şi 5-2. Românca a revenit şi s-a apropiat la 5-4, dar a încheiat setul cu o dublă greşeală (4-6).

În actul secund, Halep a jucat mai bine, a făcut mai puţine erori şi a reuşit să se impună cu 6-3, după ce a rupt echilibrul la 3-2 în favoarea sa.

Înaintea ultimului set, Tomljanovic (25 ani, 58 WTA) a cerut timeout medical, iar pauza a scos-o din ritm pe Halep, care a pierdut primele trei ghemuri. Românca a făcut şi ea apel la medic, pentru dureri la spate, iar la revenirea de la vestiare a avut o serie remarcabilă de patru ghemuri consecutive. Jocul a fost întrerupt în ghemul opt, la 30-15 pentru Halep, pe serviciul jucătoarei de origine croată.

Dacă va trece de Tomljanovic, Halep va juca în optimi, tot joi (vineri, ora 04,00, în România), cu australianca Ashleigh Barty, pe care a învins-o săptămâna trecută la Montreal. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Simona Halep