x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Medaliile de la Beijing au expirat! » Medaliaţii olimpici de la Beijing ai clubului Dinamo nu-şi mai primesc banii

Medaliile de la Beijing au expirat! » Medaliaţii olimpici de la Beijing ai clubului Dinamo nu-şi mai primesc banii

06 Sep 2012   •   05:46
Medaliile de la Beijing au expirat! » Medaliaţii olimpici de la Beijing ai clubului Dinamo nu-şi mai primesc banii

Ministerul Finantelor Publice a informat-o pe Elisabeta Lipa ca sumele restante pentru campionii olimpici din China 2008 s-au prescris.

Campioanele olimpice de la Beijing 2008, Constantina Dita, Georgeta Andrunache, Viorica Susanu, dar si Mihai Covaliu si canotoarele din barca de 8 rame cu cirmaci, medaliati cu bronz, isi pot lua oficial adio de la banii pe care trebuiau sa ii primeasca de la clubul Dinamo. Anuntul a fost facut public ieri de catre comandantul clubului, Elisabeta Lipa.

"Am facut o adresa catre Ministerul Finantelor, asa cum ne-a cerut premierul Victor Ponta, pentru a suplimenta bugetul si pentru a plati sumele restante pentru premierea sportivilor medaliati la Beijing, dar am primit un raspuns prin care eram instiintati ca aceste sume nu mai pot fi acordate dupa patru ani. S-au prescris. Mai mult de atit nu putem face", a declarat fosta canotoare.

Citeste articolul intreg pe gsp.ro

×
Subiecte în articol: medalie beijing expirat