x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Mihalachi şi Dumitrescu, bronz la Mondialele de kaiak-canoe

Mihalachi şi Dumitrescu, bronz la Mondialele de kaiak-canoe

20 Aug 2011   •   12:59
Mihalachi şi Dumitrescu, bronz la Mondialele de kaiak-canoe

Echipajul masculin al Romaniei, format din Victor Mihalachi si Alexandru Dumitrescu, a castigat sambata medalia de bronz in proba de canoe dublu 1000 de metri, la Campionatele Mondiale de la Szeged.

Mihalachi si Dumitrescu au incheiat cu timpul de doua minute 48 secunde si 837 miimi, cursa fiind castigata de germanii Holtz-Wylenzek (2:42.643), urmati de echipajul azer Bezugliy-Prokopenko (2:43.535).

Tot sambata echipajul feminin de canoe dublu 500 metri s-a clasat pe locul cinci in finala, iar la canoe simplu 500 de metri, Catalin Costache a ocupat locul sapte. Echipajul masculin de kaiac dublu 500 metri a ocupat locul patru, iar cel feminin de kaiac dublu 500 de metri a terminat pe sase.

La Szeged, Romania a cucerit trei medalii, aur prin echipajul Dumitrescu-Mihalachi (canoe 500 metri), argint prin echipajul Gabriel Gheoca, Catalin Costache, Mihail Simion si Florin Comanici (canoe patru 1000 metri) si din nou aur, prin Iulian serban (kaiac 200 metri, din cadrul competitiei de paracanoe, rezervata persoanelor cu dizabilitati).

×
Subiecte în articol: szeged caiac campionat mondial canoe