x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Mikkel Kessler a refuzat să lupte cu Lucian Bute.

Mikkel Kessler a refuzat să lupte cu Lucian Bute.

15 Iun 2011   •   11:22
Mikkel Kessler a refuzat să lupte cu Lucian Bute.

Oferta inaintata acum doua saptamani de catre Interbox pentru un meci intre Lucian Bute si Mikkel Kessler a fost refuzata de catre stafful pugilistului danez, care a motivat ca suma oferita de clubul canadian este prea mica, a declarat presedintele FR Box, Rudel Obreja.

“Danezii nu au cerut insa mai multi bani, cum ar fi fost normal, in cazul in care Kessler ar fi vrut cu adevarat sa se bata cu Bute. Lui Kessler i-a fost frica sa lupte cu Lucian. A fost la Montreal, a vazut cum l-a batut Lucian pe Magee si pur si simplu nu a mai vrut sa se bata, desi a spus ca este pregatit pentru un asemenea meci. Sunt convins ca, in aceste conditii, Lucian se va orienta spre un meci de unificare a titlurilor cu Carl Froch. Bute trebuie sa-i inchida gura englezului pentru ca a fost singurul care a facut niste declaratii murdare. In box se fac uneori astfel de afirmatii pentru promovare, insa Froch a sarit calul', a declarat pentru www.lucian-bute.ro presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja.

Fost campion mondial WBA si WBC, Kessler, 43 victorii (32 KO) -2 infrangeri, a preferat sa se indrepte spre versiunea IBO, unde campion mondial este sud-africanul Thomas Oosthuizen. Peste cateva luni, Kessler se va bate cu Oosthuizen pentru titlul mondial IBO.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi mikkel kessler