x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Modificari de ultima ora in programul Campionatului European de handbal feminin din cauza protestelor din Franta

Modificari de ultima ora in programul Campionatului European de handbal feminin din cauza protestelor din Franta

08 Dec 2018   •   10:11
Modificari de ultima ora in programul Campionatului European de handbal feminin din cauza protestelor din Franta

Din cauza așteptatelor proteste de sâmbătă, din capitala Franței, ale 'vestelor galbene', două meciuri de handbal feminin de la Euro 2018 au fost amânate.

Meciurile Franţa - Suedia şi Serbia - Rusia, prevăzute sâmbătă după-amiază, în cadrul Grupei principale I a Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018, au fost amânate pentru duminică, din cauza manifestaţiilor pe care urmează să le organizeze 'vestele galbene', informează cotidianul L'Equipe.

După ce prima ligă franceză de fotbal a amânat şase meciuri din acest weekend, a venit rândul Europeanului feminin de handbal să fie afectat de protestele 'vestelor galbene', aşteptate pe tot cuprinsul Franţei, în cursul zilei de sâmbătă. Partida Franţa - Suedia se va disputa duminică, de la ora 15,00 (16,00 în România), la arena Hall XXL din Nantes, cu o capacitate de 8.500 locuri, în timp ce întâlnirea Serbia - Rusia va avea loc pe aceeaşi arenă, de la ora locală 18,00 (19,00, la Bucureşti).

 

Programul celorlalte meciuri de la Nantes sau de la Nancy nu au fost afectate, a anunţat prefectura locală. Franţa, campioana mondială en titre, a obţinut trei victorii consecutive (cu Slovenia, Muntenegru şi Danemarca), după un eşec în faţa Rusiei, fiind în cursa pentru calificarea în semifinalele competiţiei. Franţuzoaicele vor înfrunta miercuri Serbia, în ultimul lor meci din grupele principale.

×