x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Monica Niculescu, despre victoria în fața Mariei Șarapova: „Am reușit să-i intru în cap și să o fac să joace după ritmul meu"

Monica Niculescu, despre victoria în fața Mariei Șarapova: „Am reușit să-i intru în cap și să o fac să joace după ritmul meu"

12 Feb 2018   •   22:01
Monica Niculescu, despre victoria în fața Mariei Șarapova: „Am reușit să-i intru în cap și să o fac să joace după ritmul meu"

Monica Niculescu (92 WTA) a vorbit despre modul în care a învins-o pe Maria Sharapova (41 WTA) în primul tur de la Doha (Qatar), scor 4-6, 6-4, 6-3.

"Cheia a stat în faptul că i-am citit jocul. Nici eu, nici ea nu prea am avut ritm, pentru că știu că joc destul de ciudat. Antrenorul mi-a zis să-i intru în cap, pentru că mă gândeam foarte mult la faptul că o am în față pe Maria Sharapova pentru prima dată și nu știam la ce să mă aștept.

Când am văzut lovitura din setul doi, scurta aceea, mi-am dat seama de ce a fost numărul 1 și de ce a câștigat atâtea Grand Slamuri. Nu a fost ușor! Mingea s-a dus de câteva ori jos și ea tot a reușit să lovească decisiv cu drop shot-uri. Dar antrenorul mi-a zis că am reușit să-i intru în cap și să o fac să joace după ritmul meu", a spus Monica Niculescu.

Sursa Gsp

×
Subiecte în articol: monica niculescu