x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi „Noi vom juca finala!”

„Noi vom juca finala!”

de Istvan Deak    |    12 Mar 2012   •   21:00
„Noi vom juca finala!”

Oltchim va avea o misiune aproape imposibila in semifinalele Ligii Campionilor. Cel putin aceasta este pa­re­rea lui Karl Erik Bohn, tehnicia­nul viitoarei adversare a valcencelor, Eto Györ, care nu are indoieli asupra faptului ca formatia sa se va califica in ultimul act. 'Nu are relevanta faptul ca am pierdut ultimul joc din grupe, 32-25 pentru Larvik.

Noi ne-am menajat puterile si am incercat sa evitam orice fel de accidentare. Practic, jucatoarele mele au fost cu gandul la meciurile din semifinale inca din momentul in care am reusit sa ne asiguram locul 1 in grupe. Din pacate, la acest meci s-a accidentat Orsolya Verten, care va lipsi mai multe sap­ta­mani si inca nu e sigur daca o putem recupera pana la meciul cu Oltchim. Le-am odihnit pe Gorbicz si Lekic, care sunt nerecuperate complet. Oltchim dispune de un lot extrem de valoros, asa ca vom trata dubla cu ma­xima atentie. Sunt insa convins ca noi vom juca finala, singura ne­cu­noscuta fiind adversara pe care o vom intalni in ultima faza', a spus Bohn.

'Suntem mai bune'
Extrema dreapta a formatiei din Györ, Jovanka Radicevic, a marturi­sit ca nu vor avea foarte mult timp pentru a pregati partida cu Oltchim, programata pe 1 aprilie: 'Am pierdut inexplicabil meciul cu Larvik, ceea ce ne pune pe gan­duri. Trebuie sa strangem randurile si sa jucam mai bine de atat. Urmeaza cateva meciuri de campionat, apoi reunirea echi­p­e­lor natio­na­le si ne raman doar patru zi­le pentru a pregati semifinala cu Oltchim. In lotul romancelor sunt cateva juca­toa­re de mare valoare, chiar doua fos­te colege de-ale mele, insa per total noi suntem mai bune decat Oltchim. Chiar si asa, ne as­teap­ta doua partide dificile si trebuie sa jucam mai bine decat am facut-o la Larvik pentru a juca finala', considera Radicevic. 'N-am reusit sa tinem pasul cu Larvik, dar sunt convinsa ca putem juca mai bine de atat. Ne pregatim pentru dubla din semifinale cu gandul de a juca finala', a adaugat Heidi Loke.

Mai mult ca sigur, returul semifinalei dintre Györ si Oltchim va avea loc in Sala Sporturilor din Veszprem, cu o capacitate de 5.000 de locuri. Pre­sa ungara a consemnat o declaratie de-a lui Radu Voina, teh­ni­cianul roman ara­tan­du-se la randul sau optimist: 'Sunt si avantaje, si dezavantaje ca jucam pri­mul meci pe teren propriu, dar sunt convins ca vom invinge Györ-ul'.

×