x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Nutriţionista Interbox: "Bute va slăbi brusc în ultima săptămână"

Nutriţionista Interbox: "Bute va slăbi brusc în ultima săptămână"

28 Iun 2011   •   10:48
Nutriţionista Interbox: "Bute va slăbi brusc în ultima săptămână"

Nutritionista Comitetului Olimpic Canadian si colaboratoare a clubului Interbox, Melanie Olivier, a venit in Romania sa se asigure ca Lucian Bute nu va avea nici o problema la cantarul oficial si spune ca pugilistul roman va slabi brusc in ultima saptamana inaintea luptei cu Jean Paul Mendy.

Ea spune intr-un interviu pentru www.lucian-bute.ro ca Bute mananca normal si mai are de dat jos 4 kilograme.

"Acum mananca normal, sau aproape normal. Nu va slabi in aceasta saptamana. Aceasta e strategia Interbox pe care a facut-o Stephan Larouche. Are nevoie de un boxer tare la antrenamente. Daca Lucian ar fi inceput slabirea de acum, la pregatire ar fi vlaguit si nu ar da maximum. Va slabi brusc inainte de cantar si isi va recapata forta imediat, pentru ca dupa cantar va putea sa manance normal. Va pune cele 4 kilograme inapoi in numai o zi. Astfel, Lucian va fi ok la ora meciului", a spus Olivier.

Nutritionista este sigura ca Bute nu va avea probleme la cantarul oficial, in ciuda strategiei aparent riscante: "Stati linistiti, Lucian este un profesionist si are incredere ca am ales planul perfect. Lucian va castiga. Isi doreste enorm acest lucru si sunt sigura ca va reusi sa-i faca fericiti pe romani".

De-a lungul timpului, Lucian Bute s-a declarat incantat de colaborarea cu Melanie Olivier. "Este fantastic ce a facut pentru mine. Am putut sa mananc de doua ori pe zi pe toata perioada cantonamentului. Am mancat chiar si in seara dinaintea cantarului, la ora 22:00", a spus Bute dupa meciul cu Brinkley.

×