x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi O fostă mare jucătoare a fost impresionată de Simona Halep: "Aș fi șocată dacă nu va reuși asta în 2018"

O fostă mare jucătoare a fost impresionată de Simona Halep: "Aș fi șocată dacă nu va reuși asta în 2018"

04 Noi 2017   •   12:51
O fostă mare jucătoare a fost impresionată de Simona Halep: "Aș fi șocată dacă nu va reuși asta în 2018"

Fosta mare jucătoare Chris Evert e impresionată de ascensiunea Simonei Halep, noul lider din WTA. Americanca e ferm convinsă că Halep va reuși să câștige un turneu de Mare Șlem în 2018.

Totodată, Evert, acum în vârstă de 62 de ani, mizează pe revenirea în formă maximă a unor nume grele precum Viktoria Azarenka sau Maria Șarapova. 

"Cred că anul viitor o vom vedea pe Vika Azarenka la capacitate maximă, iar Maria Şarapova îşi va îmbunătăţi şi ea jocul. Dacă va rămâne sănătoasă, Şarapova va fi o forţă de luat în seamă! Kvitova s-a întors, Serena va reveni şi ea. Apoi urmează jucătoarele aflate pe val: Garbine Muguruza, care are un potenţial fantastic, şi Simona Halep!

"Aș fi șocată dacă Simona nu va câștiga un Slam anul viitor. Aproape a avut un an grozav, trebuia să câștige Roland Garros, ar fi trebuit să câștige la Wimbledon și putea câștiga și la US Open. Doar că a pierdut meciurile mari! Cred că sezonul viitor va fi unul de pus în ramă în tenisul feminin", a declarat Evert, deținătoare a 18 turnee de Mare Șlem, pentru site-ul WTA.

×
Subiecte în articol: simona halep