x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi O săptămană până la transmaraton

O săptămană până la transmaraton

31 Aug 2012   •   07:08
O săptămană până la transmaraton

Transmaratonul din Transfagarasan e aproape. UniCredit Leasing TransMaraton se va desfasura in ziua de sambata, 8 septembrie pe cel mai frumos drum din Romania, Transfagarasan, intre Balea Cascada si Cabana Capra. Aceasta competitie se adreseaza sportivilor amatori in numar de 110 de participanti, pentru sustinerea a doua proiecte de ingrijire la domiciliu a 150 de bolnavi de cancer (asociatia Hospice) si pentru plantarea si ingrijirea a cate unui copacel pentru fiecare nou nascut din Romania (asociatia Viitor Plus).

Traseul de concurs este compus dintr-un semimaraton de aproximativ 21 km care va pornit de la Cabana Balea Cascada pana la Cabana Capra, si un ultramaraton de aproximativ 70 km acesta incheindu-se la Barajul Vidraru.

In timpul celor doua curse, pe tronsonul Cabana Balea Cascada si Cabana Capra vor exista amplasate puncte de revitalizare unde concurentii se vor putea alimenta cu ceai cald, apa plata, bautura izotonica, mere, banane, portocale si batoane energizante.

Pe tronsonul pentru concurentii de ultramaraton (70 km) vor exista biciclisti care vor insoti alergatorii si le vor acorda asistenta necesara (apa plata, bautura izotonica, glucoza, batoane energizante).

×
Subiecte în articol: săptămănă maraton transfagarasan