x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Octavian Bellu şi Mariana Bitang au demisionat din Comitetul Olimpic Român!

Octavian Bellu şi Mariana Bitang au demisionat din Comitetul Olimpic Român!

30 Mai 2014   •   16:02
Octavian Bellu şi Mariana Bitang au demisionat din Comitetul Olimpic Român!

Octavian Belu şi Mariana Bitang s-au declarat dezamăgiţi după alegerea lui Alin Petrache în fruntea COSR şi azi şi-au depus în mod oficial demisiile din Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

''Am primit o hârtie de la amândoi că şi-au dat demisia din COSR. COSR-ul este până la urmă un fel de club, dar din punctul meu de vedere e uşor bizar că, de unde ai vrut ieri să fii preşedinte, azi îţi dai demisia. Nu şi-au motivat decizia în niciun fel, dar demisia este un gest unilateral. Mi se pare că lucrurile se precipită, dar nu este nicio catastrofă. Dar, repet, unde ai vrut ieri să fii preşedinte, să nu ne apreciezi azi. A fost totuşi o alegere liberă, un scor dezastruos, dar se întâmplă, astea sunt regulile democraţiei şi competiţiei. Mie mi se pare ceva ciudat'', a declarat secretarul general al forului naţional olimpic, Ioan Dobrescu, potrivit Agerpres.

Oficialul COSR nu are semnale dacă Bellu va părăsi şi lotul feminin de gimnastică: ''Asta e altceva, este problema federaţiei de gimnastică''.

Reamintim că Octavian Bellu a participat joi la alegerile pentru preşedinţia COSR, unde a obţinut 33 de voturi faţă de 143 pentru Alin Petrache şi 21 pentru Elisabeta Lipă. Cei doi antrenori făceau parte din COSR în calitate de personalităţi sportive.


×