x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Oferte pentru schiori de Ziua Îndrăgostiţilor

Oferte pentru schiori de Ziua Îndrăgostiţilor

de Sorin Anghel    |    09 Feb 2012   •   21:00
Oferte pentru schiori de Ziua Îndrăgostiţilor

Hotelierii si administratorii instalatiilor de transport pe cablu incearca sa-i tina pe turisti in statiunile montane si in zilele lucratoare ale saptamanii viitoare. Profitand ca romanii au imprumutat Valentine’s Day, oamenii din turismul autohton se bat in oferte care de care mai tentante.

La Poiana Brasov, instructorii de la Scoala de Schi Ana vor acorda lectii de schi cuplurilor de indragostiti cu reducere de 50%. 'Avem foarte multa zapada, iar Masivul Postavaru arata impecabil. Cei care vor sa invete sa schieze impreuna cu partenerul de viata trebuie sa profite acum. De Ziua Indragostitilor, noi vom acorda ore de schi oricarui cuplu, iar pretul va fi doar pentru o persoana', a declarat Emil Farcasanu, seful scolii de schi din Poiana Brasov. www.jurnalul.ro transmite imagini live de la Poiana Brasov. Hotel Alpin ofera la pretul de 230 de euro un sejur pentru doua persoane. Pachetul include cazare pentru trei nopti, mic dejun si cina speciala. De asemenea, la centrul SPA se aplica o reducere de 10%.

La Muntele Mic, statiune aflata in judetul Caras-Severin, la 20 de kilometri de Caransebes, turistele care vor ajunge pe munte vor beneficia de transport gratuit pe cablu daca le vor face o declaratie de dragoste teleferistilor. Pretul unui sejur in perioada 12-15 fe­bruarie este de 49 de euro. Mai multe detalii pe www.muntelemiconline.ro! Pana atunci, in week-end-ul acesta va avea loc Cupa Muntele Mic la schi alpin. Intrecerea este de tip open si se adreseaza, in special, amatorilor. Sambata seara, salvamontistii vor face o coborare de la Crucea Eroilor pana in zona cabanelor, avand in brate torte aprinse. www.jurnalul.ro transmite imagini live de la Muntele Mic.

Pe Valea Jiului, la Straja, cabanierii raman fideli traditiilor autohtone si aplica promotii doar de Dragobete. Valentine’s Day nu se pune. La 25 fe­bruarie, pe Partia Platoul Soarelui va avea loc Cupa Dragobete la Schi Alpin. Competitia a ajuns la cea de-a doua editie si se adreseaza cuplurilor.

Intrecerea consta in parcurgerea unui slalom paralel, facut simultan intr-o singura mansa de fiecare pereche inscrisa in competitie, clasamentul rea­lizandu-se prin totalizarea timpilor celor doi concurenti. Pentru a creste sansele fiecaruia de a fi apreciat la justa va­loare, vor fi create grupe deshise schiorilor profesionisti sau monitorilor, schiorilor amatori grupati pe varste, cei inscrisi fiind divizati in cupluri casatorite si cupluri necasatorite. Nu sunt acceptate amantlacurile. www.jurnalul.ro transmite imagini live de la Straja.

×
Subiecte în articol: schi sporturi