x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi PANDEMIA LOVEȘTE HANDBALUL! După Dinamo București și fetele de la CSM și Vâlcea pot fi eliminate!

PANDEMIA LOVEȘTE HANDBALUL! După Dinamo București și fetele de la CSM și Vâlcea pot fi eliminate!

de Dan Constantin    |    26 Apr 2020   •   12:26
PANDEMIA LOVEȘTE HANDBALUL! După Dinamo București și fetele de la CSM și Vâlcea pot fi eliminate!
Sursa foto: imagean/Getty Images/iStockphoto

Competițiile europene de handbal pentru cluburi sunt date peste cap de coronavirus. În Liga Campionilor la Băieți, nu se mai joacă optimi și sferturi și sunt direct calificate pentru turneul final de 4, Barca, Paris St Germain, Kiel și Vesprem, care se va disputa în decembrie. Dinamo București este practic eliminată, prin anularea partidei cu Paris St Germanin.

 Mari incertitudini planează și asupra celor două echipe românești rămase în cursa pentru turneul final de 4din Liga Campionilor. CSM București și CSM Vâlcea ar trebui să dispute sferturi de finală pentru calificarea în turneul care desemnează echipa câștigătoare a competiției campioanelor. Comunicatul Federației de Handbal precizează că dacă vor fi condiții de desfășurare asigurate de organizatorii maghiari, sferturilor de finală,și turneului final  se vor juca în 3, 5 și 6 septembrie. Dacă nu se pot asigura condiții  necesare pentru aceste date, turneul de 4 se va disputa în octombrie, cu anularea sferturilor. În ceste condiții calificate direct sunt Metz, Esberg, Gyor,Brest.

Apare  destul de limpede că organizarea de sferturi de finală, practic un turneu de 8 echipe găzduit de Ungaria , va fi aproape imposibil de asigurat. Mai ales că GYOR , ar trebui să joace un meci de calificare în sferturi... Așa că putem spune de pe acum  că se va disputa finala de 4 în octombrie cu GYOR  calificată fără joc și cu două echipe românești excluse.

×