x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Pentru Simona urmeaza "Afacerea Williams"

Pentru Simona urmeaza "Afacerea Williams"

de Dan Constantin    |    17 Ian 2019   •   15:48
Pentru Simona urmeaza "Afacerea Williams"

Simona Halep are parte la Melbourne, în continuare de un program dificil . Urmează o dispută cu surorile Williams, puse ,,baraj” prin tragerea la sorți în avansarea în sferturile de finală.  Prima înfruntare va fi în 1/16 competiției cu Venus Williams. Sora cea mare , o legendă a tenisului, este la 38 de ani în mare formă. Ultima partidă a fost câștigată de Halep anul trecut în două seturi, dar Venus are în palmares două finale pierdute la Melbourne în 2004 și 2017 în fața mezinei Serena.  Dacă trece de Venus, urmează pentru Halep, cu probabilitate  Serena, dată ca favorită în meciul cu Yamstremska, o ucraineancă de 18 ani. 

 Dacă rezolvă ,,afacerea Williams”, Simona are la orizont, în sferturi, un trio de mare valoare: Pliskova, Muguruza sau Konta..Ne place să visăm frumos.

Mats Wilander, care comentează turneul de Melbourne pentru Eurosport, aprecia că odată trecută de primele două tururi, Simona devine mai sigură , jocul ei fiind tot mai solid. Victoriile îi dau siguranță a spus Wilander.

×
Subiecte în articol: Simona Halep