x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Perechea Begu-Buzărnescu, eliminată de la turneul de la Hobart

Perechea Begu-Buzărnescu, eliminată de la turneul de la Hobart

09 Ian 2019   •   12:36
Perechea Begu-Buzărnescu, eliminată de la turneul de la Hobart

Româncele Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu au fost învinse de tinerele Anastasia Potapova (Rusia) şi Daiana Iastremska (Ucraina) cu 6-4, 7-6 (3), miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Hobart (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.
Favoritele numărul doi au fost întrecute după o oră şi 29 de minute.
În primul set, Begu şi Buzărnescu au fost conduse cu 3-0 şi 4-1, iar în cele din urmă au cedat cu 4-6. În actul al doilea, româncele au avut 2-0, dar apoi au pierdut cinci ghemuri consecutive. Reprezentantele ţării noastre au reuşit să revină şi au egalat la cinci, apoi la şase şi au dus setul în tiebreak, unde s-au înclinat după patru puncte pierdute consecutiv.
Begu şi Buzărnescu rămân cu un cec de 910 dolari şi 60 de puncte WTA la dublu, iar Begu va continua la simplu, unde s-a calificat, miercuri, în sferturi, după 4-6, 7-6 (2), 6-2 cu rusoaica Ana Blinkova.
Tot miercuri, perechea alcătuită din Monica Niculescu şi chinezoaica Zhaoxuan Yang s-a calificat în semifinalele probei de dublu, după 6-1, 6-4 cu cuplul româno-kazah Raluca Olaru/Galina Voskoboeva.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Hobart irina begu Mihaela Buzărnescu