x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ploaie de VIP-uri la meciul lui Bute: O treime dintre bilete s-au epuizat!.

Ploaie de VIP-uri la meciul lui Bute: O treime dintre bilete s-au epuizat!.

18 Iun 2011   •   05:37
Ploaie de VIP-uri la meciul lui Bute: O treime dintre bilete s-au epuizat!.

Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca o treime din cele 9.000 de bilete puse in vanzare pentru gala "Campion pentru Romania" au fost deja vandute, cea mai mare cerere fiind pentru sectorul VIP, unde un tichet costa 600 de lei.

"Biletele au fost distribuite incepand de luni, iar de marti au putut fi ridicate. Pana in prezent, o treime dintre bilete sunt deja vandute. In zona VIP sunt cele mai mari cereri. Ne si asteptam, chiar daca ele costa cel mai mult acolo. Paradoxal biletele ieftine nu se vand la nivelul la care ne asteptam. Acest meci si aceasta gala este unul dintre cele mai importante evenimente din ultimii 20 de ani organizate de Romania, dar si cel mai important din 2011", a spus Obreja.

Biletele la gala "Campion pentru Romania", din 9 iulie, de la Bucuresti, in care Lucian Bute isi apara centura de campion mondial IBF in fata francezului Jean Paul Mendy , costa intre 70 si 600 de lei.
Biletele pot fi cumparate cu 70 de lei, 110 lei sau 175 lei pentru locuri in tribunele de la nivelul 1 si cu 350 si 600 lei in zonele VIP de langa ring. Toate biletele vor fi scanate la intrare, iar accesul in Romexpo va fi permis incepand cu ora 17.30.

Tichetele sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro, iar de marti, 14 iunie, pot fi achizitionate si in punctele de vanzare Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti.

Obreja a precizat ca a dorit aducerea fostului pugilist Mike Tyson la gala de la Romexpo, insa sportivul american a refuzat invitatia. "Negociem aducerea lui Lennox Lewis. Am mai dorit aducerea lui Mike Tyson. Nu doresc sa lansez fumigene, astfel incat o sa anunt cine va veni, doar dupa ce vom semna contractul", a adaugat Obreja.

Oficialul Federatiei Romane de Box se teme de meciul cu Jean-Paul Mendy. "Lucian e in pregatiri, a intrat deja in perioada de foc. Sunt antrenamente de anduranta, dar si specifice pentru viteza. E destul de conectat si la cum decurge organizarea show-ului, dar sper ca Interbox sa nu afle asta. Mi-e teama de acest meci, ca Mendy e unul dintre putinii stangaci intalniti de Lucian. Mendy apeleaza la tertipuri aflate la limita regulamentului profesionist. E un boxer destul de murdar", a explicat Obreja.

Presedintele FRB a precizat ca, in primavara anului 2012, Bute il va intalni pe invingatorul finalei Super Six, dintre britanicul Carl Froch si americanul Andre Ward. "Interbox a lansat cea mai mare oferta din istoria sa pentru un meci cu Mikkel Kessler. Cei care il reprezinta pe Kessler nu au raspuns timp de doua saptamani, nu au facut nicio contraoferta, ulterior spunand ca aceasta e nesatisfacatoare.

In atare conditii, Interbox se gandeste sa oferteze alti sportivi de top. Deocamdata, un meci cu Carl Froch sau Andre Ward, cel mai obraznic si cel mai bine cotat care au ramas in Super Six, nu se poate discuta acum, pentru ca se intalnesc in finala Super Six din toamna, iar potrivit contractului pe care Bute il are cu Showtime, Lucian va trebui sa il infrunte pe invingator in primavara anului viitor", a subliniat Obreja.

Rudel Obreja a prezentat, vineri, filmul de promovare a Romaniei in care apare pugilistul Lucian Bute: "Filmul e achizitionat de noi (FRB). Am facut o oferta catre MDRT de a ceda catre ei filmul de promovare cu titlu gratuit. Acum speram sa accepte. E un film pentru promovarea meciului, dar si al Romaniei, pentru ca Lucian nu a uitat de unde a plecat".

Obreja a reiterat faptul ca, dupa gala de la 9 iulie, va face publice sumele care au fost necesare pentru organizarea evenimentului. "Banii pe care MDRT ii va aloca sunt europeni pentru promovarea Romaniei, si nu bani publici. Trebuie sa vorbiti de banii publici cu companiile de stat, care au ales sa ne sprijine. Sunt si companii private, dar si companii de stat care participa la buna organizare a acestei gale. Dupa gala voi face public bugetul ei, dar si companiile care ne-au sprijinit. Nu inteleg de ce unii sunt suparati ca statul sprijina aceasta gala. 90 la suta dintre competitiile organizate in Romania sunt suportate de stat. In Romania, statul investeste enorm de multi bani in sport, dar cu rezultate proaste, pentru ca sistemul este prost", a precizat Rudel Obreja.

Lucian Bute va urca in ring in jurul orei 23.00. "Postul care va transmite partida, Pro TV, cere ca Lucian sa fie in prime-time in ring, adica pana la ora 23.00, in timp ce peste ocean este solicitata ora 16.00, ora locala, adica 23.00 in Romania. Probabil ca va prevala un pic partea de peste ocean, decat partea de la noi", a mai spus Obreja.

Potrivit lui Obreja, organizarea galei de box este intr-o oarecare intarziere. "Gala are specificul ei romanesc. Acum ne-a cam cuprins febra, alergam in stilul nostru romanesc. Eu nu am nici noapte, nici zi, pentru ca noaptea sunt cu canadienii, filipinezii si mexicanii, in contact, iar ziua sunt lucrurile din Romania. Imi doresc ca showul sa fie mai reusit decat cel din Canada, am aceasta ambitie", a conchis Obreja.

×
Subiecte în articol: rudel obreja lucian bute box