x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Premierul Victor Ponta participă la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

Premierul Victor Ponta participă la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

27 Iul 2012   •   13:41
Premierul Victor Ponta participă la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

Primul-ministru Victor Ponta a plecat in aceasta dimineata la Londra, unde va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2012 si la receptia de la Palatul Buckingham oferita, cu acest prilej, de Regina Elisabeta a II-a.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, Ponta participa la deschiderea Jocurilor Olimpice la invitatia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, fiind insotit la Londra de Anisoara Cusmir-Stanciu, fosta atleta multipla campioana olimpica, de Sorin Radu Macavei, unul dintre voleibalistii romani care au facut parte din lotul echipei nationale a Romaniei medaliate cu bronz la Moscova in anul 1980, dar si de Maria Udrea, vicecampioana europeana de juniori la spada si rezerva la echipa olimpica.

In aceasta dupa-amiaza, in jurul orei 17.00 (ora Romaniei), Victor Ponta si invitatii sai participa la receptia de inaugurare a Casei Olimpice a Romaniei, alaturi de presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu, de conducerea Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret si de delegatia de sportivi si antrenori romani.

Seara, la ora 19.00, premierul roman va merge la Palatul Buckingham, unde va participa, alaturi de alti sefi de stat si de guvern, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a. Ulterior, Ponta va asista, din tribuna oficiala a Parcului Olimpic, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2012.

×