x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Radu Voina: "Totul a ieşit minunat, fetele merită această medalie"

Radu Voina: "Totul a ieşit minunat, fetele merită această medalie"

19 Dec 2010   •   17:26
Radu Voina: "Totul a ieşit minunat, fetele merită această medalie"
143280-143195-na.jpg

Selecţionerul Radu Voina este mândru de elevele sale, care au revenit psihic după ratarea finalei şi au reuşit să învingă Danemarca la ea acasă.

"După un astfel de joc care ne-a consumat enorm nu am ce să mai spun. A fost infernal, scorul, 16-15, spune tot pentru cei care se pricep la handbal. Fetele au vrut cu adevărat să câştige, nu credeam că îşi pot reveni în 24 de ore, dar totul a ieşit minunat. În ultimele ore s-au întâmplat multe. Fetele s-au remontat şi s-au răzbunat pe daneze. Din acest punct de vedere, fetele merită această medalie de bronz, cea mai bună performanţă la un turneu european", a spus Voina imediat după meci,  la TVR 2.

"A fost un turneu extrarodinar, ieri am fost dezamăgite, dar azi am avut un meci încrâncenat. Voiam să ne luăm revanşa pentru meciul de la Aalborg şi să le batem în faţa la 12.000 de oameni, la ele acasă. A fost un meci foarte greu fizic, ne-am luptat din suflet şi cred că e bucuria mai mare decât dacă ne calificam pentru finala mare", a spus şi vedeta Cristina Neagu.

"A fost un război, ne-a motivat declaraţia danezelor care au spus că o să ne boxeze şi am zis că aceeaşi atitudine trebuie să o avem şi noi. Ne-am întâlnit la hotel şi ne-am ridicat moralul una alteia. Am spus ce ne place, ce nu ne place şi a funcţionat această metodă", a spus şi pivotul Oana Manea.

×