x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Răpus de operații: Roger Federer nu va mai juca tenis în acest an

Răpus de operații: Roger Federer nu va mai juca tenis în acest an

06 Iul 2020   •   21:12
Răpus de operații: Roger Federer nu va mai juca tenis în acest an

Roger Federer a anunţat că nu va mai juca la vreun turneu în acest an. O accidentare în startul sezonului l-a forţat să se opereze la genunchi, iar elveţianul a decis să facă o pauză mai lungă în contextul sezonului oprit de pandemie.

Federer a participat la Australian Open, când s-a oprit în semifinale în faţa lui Novak Djokovic. De 20 de ori câştigător de Grand Slam, Federer va „sări” peste Roland Garros şi US Open anul acesta.

„Pentru mine e plăcut să fiu în Elveţia pentru o perioadă atât de lungă, de când a început izolarea. În ultimii 25 de ani am călătorit mult, nu am petrecut niciodată două luni consecutive acasă; acum sunt acasă în Elveţia de 4-5 luni. Calitatea vieţii în Elveţia e grozavă, acum e vară şi oamenii petrec timpul afară, la fel şi noi. În ultimele două luni am avut două operaţii la genunchi. A trebuit să o iau pas cu pas, să fac recuperare şi să-mi revin. Pot spune că mă simt deja mai bine. Nu sunt încă la un nivel la care să pot să joc tenis, dar sunt încrezător că voi fi 100% înainte de startul sezonului următor”, a anunţat Federer.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: roger federer