x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Reactia Simonei Halep, dupa castigarea trofeului BRD Bucharest Open: "Nu mă gândeam că va fi uşor"

Reactia Simonei Halep, dupa castigarea trofeului BRD Bucharest Open: "Nu mă gândeam că va fi uşor"

17 Iul 2016   •   18:43
Reactia Simonei Halep, dupa castigarea trofeului BRD Bucharest Open: "Nu mă gândeam că va fi uşor"
Sursa foto: Facebook.com

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Arenele BNR, că nu se aştepta să fie o finală uşoară cu letona Anastasija Sevastova, la BRD Bucharest Open.

''Nu mă gândeam că va fi uşor, pentru că ştiam că este o jucătoare dificilă. O jucătoare care ajunge în finală se simte bine şi simte jocul, astăzi am fost eu mai solidă şi am intrat în minge destul de bine, am fost agresivă şi am terminat punctele rapid'', a spus Halep, după 6-0, 6-0 în finala cu Sevastova, încheiată după doar 47 de minute.

''Sunt bucuroasă, mai ales că am câştigat aşa. Am fost destul de puternică, încrezătoare, şi hotărâtă de la prima până la ultima minge'', a mai spus Simona.

''A fost o finală frumoasă şi este şi titlul cu numărul 13 şi nu o să-l uit'', a subliniat Simona Halep, principala favorită a turneului.

Halep a mai spus că nu a câştigat niciodată cu 6-0, 6-0 în circuitul profesionistă: ''În WTA nu cred că am câştigat 6-0, 6-0. Am câştigat când aveam 12 ani, la un turneu în Franţa, finala, 6-0, 6-0, cu James, ţin minte şi numele adversarei''.

''E un moment frumos, o bucurie şi sper că toţi cei care au fost azi s-au bucurat de acest meci. A fost un meci foarte bun, dar am avut mici greşeli, pe care în mod normal nu ar fi trebuit să le fac'', a arătat Simona.

''Este un sentiment deosebit să câştig acasă, este pentru a doua oară la acelaşi turneu. Este un turneu deosebit, prin faptul că este în Bucureşti, prin faptul că toţi oamenii vin să mă susţină, ca şi ieri. Vreau să le mulţumesc din nou, chiar dacă pierdusem primul set au stat acolo şi au fost foarte energici. A fost o atmosferă frumoasă şi sper să joc aici şi anii care vin'', a comentat Simona Halep, numărul cinci mondial.

Jucătoarea de 24 de ani şi-a dezvăluit şi planurile de viitor: ''De mâine încep pregătirea pe hard şi plec în Canada, pentru că am turneu săptămâna viitoare. A fost destul de bine, nu mă simt obosită, mă simt încrezătoare şi am putere să merg mai departe''.

Halep a precizat că decizia sa de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio a fost primită bine de oameni: ''Cei care sunt alături de mine au fost pozitivi şi oamenii care au venit la meciuri de când am făcut anunţul au fost deosebiţi, nu am văzut urmă de negativ. Le mulţumesc pentru asta, le mulţumesc pentru înţelegere. Cei care încearcă şi se pun în locul meu cu siguranţă înţeleg de ce am ales să nu merg''.

Sursa: AGERPRES

×