x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Reactie DURA a Simonei Halep dupa eliminarea de la Roland Garros: ”Nimănui nu-i pasă de jucători”

Reactie DURA a Simonei Halep dupa eliminarea de la Roland Garros: ”Nimănui nu-i pasă de jucători”

31 Mai 2016   •   21:12
Reactie DURA a Simonei Halep dupa eliminarea de la Roland Garros: ”Nimănui nu-i pasă de jucători”

Simona Halep a fost dezamăgită de condiţiile în care s-a disputat meciul său contra Samathei Stosur (6-7, 3-6), din "optimile" de la Roland Garros.

"Nu pot comenta condiţiile. Nu am cuvinte. A fost imposibil să joci, în opinia mea. Şi să joci meciuri de tenis în ploaie mi se pare puţin prea mult. Dar toată lumea a fost în aceeaşi situaţie, iar cea mai puternică a câştigat astăzi", a declarat Halep la conferinţa de presă.

Simona a dezvăluit că a fost aproape de o accidentare, dar că nu a semnalat oficialilor problemele legate de condiţiile de joc, deoarece ştia că nu vor fi luate măsuri.

"Nu am zis nimic, pentru că ştiam că nu am vreo şansă de a schimba ceva. Nimănui nu-i pasă de jucători în opinia mea.

Nu-mi pasă că am pierdut meciul astăzi, dar am fost aproape de a mă accidenta la spate, iar asta este o mare problemă. Dar cum spuneam, nimănui nu-i pasă. Trebuie doar să mergi şi să joci. Terenul nu s-a prezentat în condiţii bune. Mingile erau ude în timpul meciului", a adăugat Simona. 

×
Subiecte în articol: simona halep ROLAND GARROS 2016