x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Retragere NEAȘTEPTATĂ. Larisa Iordache renunță la sportul de performanță!

Retragere NEAȘTEPTATĂ. Larisa Iordache renunță la sportul de performanță!

19 Dec 2017   •   21:16
Retragere NEAȘTEPTATĂ. Larisa Iordache renunță la sportul de performanță!

Trei canotoare campioane mondiale și gimnasta Larisa Iordache renunță la sportul de performanță. Ele s-au retras oficial odată cu depunerea cererilor pentru obținerea rentei viagere.

Deși erau incluse de Comitetul Olimpic și Sportiv Român în "Lotul Samurai", al sportivilor care au șanse să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, gimnasta Larisa Iordache și canotoarele Laura Oprea, Adelina Boguș și Mihaela Petrilă și-au depus actele pentru obținerea rentelor viagere acordate de Ministerul Tineretului și Sportului, scrie GSP.

Cvintuplă campioană europeană, Larisa Iordache a fost urmărită de ghinioane în ultimul timp. Ea s-a accidentat la Campionatul Mondial de la Montreal, în luna octombrie, înainte de a intra în concurs. A fost operată la întoarcerea în țară, gimnasta având tendonul ahilian de la piciorul stâng rupt.

"Piciorul mi-a cedat din nou, dar nu-mi pierd speranța. Domnul doctor mi-a spus că mă voi face bine. Am un tendon mai puternic acum, pentru că mi-a luat un pic din muşchiul gambei şi mi-a lipit acolo, ca să fie mai puternic. O să fiu ascultătoare şi voi face recuperare atât cât va trebui. Sper ca totul să fie bine", a declarat Iordache la Gala Sportului Dinamovist.

×
Subiecte în articol: larisa iordache