x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rio, venim! Azi pornim în cursa pentru CM Brazilia 2014. Estonia - România, ora 21:00, TVR 1. Ce dileme mai are Piţurcă

Rio, venim! Azi pornim în cursa pentru CM Brazilia 2014. Estonia - România, ora 21:00, TVR 1. Ce dileme mai are Piţurcă

07 Sep 2012   •   05:32
Rio, venim! Azi pornim în cursa pentru CM Brazilia 2014. Estonia - România, ora 21:00, TVR 1. Ce dileme mai are Piţurcă

Azi incepem drumul care speram sa ne duca la Mondialul din Brazilia 2014. Sintem in grupa cu Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra, iar diseara debutam contra Estoniei, una dintre revelatiile preliminariilor pentru Euro 2012.

Victor Piturca s-a hotarit pina aseara asupra tuturor oamenilor din cimp cu care va porni spre CM 2014, dar dilema goal-keeper-ului e inca greu de rezolvat! Lobby, Tatarusanu, Panti?

Iar raspunsul pare sa fie, pina la urma, pe mina uriasului de la Manchester City, a carui ultima aparitie in tricoul "nationalei" a fost in octombrie anul trecut, la un 2-2 acasa cu Belarus, in preliminariile ratate pentru Euro 2012.

Pantilimon a aparat ieri in poarta titularilor la miuta din finalul antrenamentului oficial. "Piturca se intoarce rareori dupa ce ia o decizie", spun oamenii din staff-ul sau. Stelistii Pintilii si Rusescu ramin pe banca de rezerve. "Criteriul principal in alegerea titularului pentru postul de portar va fi modul in care voi simti in ziua meciului concentrarea si determinarea jucatorului".

Citeste articolul intreg pe gsp.ro

×
Subiecte în articol: romania estonia cursa río