x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Roland Garros: Primii patru favoriţi, in corpore în semifinale!.

Roland Garros: Primii patru favoriţi, in corpore în semifinale!.

02 Iun 2011   •   08:16
Roland Garros: Primii patru favoriţi, in corpore în semifinale!.

Pentru a patra oara de la debutul erei Open in 1968, primii patru capi de serie ai turneului masculin de simplu s-au calificat in semifinale la Roland Garros. Ultimii doi jucatori care au patruns in careul de asi sunt spaniolul Rafael Nadal, favoritul numarul 1, si scotianul Andy Murray, cap de serie numarul 4.

De asemenea, este pentru a 12-a oara in 43 de ani cand primii patru capi de serie sunt prezenti in penultimul act al unuia dintre cele patru turnee de Grand Slam. In concursul de pe zgura pariziana s-a mai intamplat in anii 1984, 1985 si 2006.

Nadal l-a eliminat miercuri in sferturi, cu scorul de 6-4, 6-1, 7-6 (7/3), pe suedezul Robin Soderling, cap de serie numarul 5, in timp ce Murray l-a invins pe argentinianul Juan Ignacio Chela tot in trei seturi, scor 7-6 (7/2), 7-5, 6-2.

Cei doi se vor intalni vineri in cea de-a doua semifinala, in timp ce sarbul Novak Djokovic, cap de serie numarul 2, va juca impotriva elvetianului Roger Federer, al treilea favorit al competitiei, in prima semifinala.

×