x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi România, fără reprezentanţi la Wimbledon: Halep şi Dulgheru, eliminate în turul 2!

România, fără reprezentanţi la Wimbledon: Halep şi Dulgheru, eliminate în turul 2!

23 Iun 2011   •   13:06
România, fără reprezentanţi la Wimbledon: Halep şi Dulgheru, eliminate în turul 2!

Ultimele reprezentante ale Romaniei pe tabloul feminin de simplu la Wimbledon, Simona Halep si Alexandra Dulgheru si Simona Halep au fost eliminate, joi, in turul secund al celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Halep, locul 58 WTA, a pierdut in fata detinatoarei trofeului la All England Club, Serena Williams, cap de serie nr. 7 si locul 25 WTA, in trei seturi, scor 6-3, 2-6, 1-6, la finalul unui meci care a durat o ora si 47 de minute.

Halep, locul 58 WTA, a inceput foarte bine partida cu Serena Williams de pe terenul numarul doi, reusind in game-ul patru sa castige pe serviciul americancei.

In timpul primului punct din game-ul 6, Halep a alunecat si s-a accidentat la picior, ea cerand in pauza dintre game-urile sapte si opt interventia fizioterapeutului turneului. In ciuda accidentarii, Halep a reusit sa castige primul set cu scorul de 6-3, la capatul a 37 de minute de joc.

Serena Williams a revenit insa in setul secund, obtinand break-ul in game-ul doi, dupa ce Halep a condus cu 40-0. Pana la final, Williams nu a mai intampinat mari probleme, castigand setul secund cu scorul de 6-2, dupa 42 de minute de joc.

In setul trei, Williams s-a distantat pana la scorul de 5-0, moment in care Halep a reusit sa castige ultimul sau game din aceasta intalnire, dupa ce salvase trei mingi de set.

Pentru rezultatul obtinut la Wimbledon, Halep va incasa 20.125 de lire sterline.

Dulgheru, locul 39 WTA, a fost invinsa cu scorul de 6-0, 6-2 de Svetlana Kuznetova (Rusia), cap de serie numarul 12 si locul 12 in clasamentul mondial, la capatul unui meci care a durat doar 51 de minute. Pentru prezenta in turul al doilea, Dulgheru va incasa 20.125 de lire sterline. La editia de anul trecut, Dulgheru a ajuns pana in turul 3.

×