x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi România, gazda Campionatelor Europene de MMA din acest an

România, gazda Campionatelor Europene de MMA din acest an

22 Iun 2018   •   12:10
România, gazda Campionatelor Europene de MMA din acest an

Campionatele Europene de MMA - 2018, organizate în aceste zile la București de către Federația Română de KEMPO în parteneriat cu IMMAF, au adunat la start cei mai buni luptatori de MMA din peste 26 de țări europene. Evenimentul, transmis live in 108 tari la nivel mondial, desfășurat sub autorizarea Ministerului Sportului și Tineretului, este apreciat la superlativ de toti cei prezenti.

 

Competitia este una de mare anvergura, anduranta si dificultate, media fiind de 16 tari participante per categorie, ceea ce inseamna ca fiecare sportiv este obligat sa castige minim 2-3 meciuri pentru a prinde podiumul. 

 

Pana in prezent, Romania si-a adjudecat 3 medalii de bronz prin Raluca Dinescu, Ghita Iulia si Cristi Iorga, alti 3 sportivi romani reusind sa se califice in finalele campionatului (Mavru Ana-Maria, Radu Zarioiu si Mihai Dorobantu). 

 

Federația Română de KEMPO este membră a IMMAF (Federația Internațională MMA), WMMAA (Asociația World MMA) și WMMAF (World MMA Federation), fiind organismul care reprezinta oficial MMA-ul în România.

De la stanga la dreapta: Daniel Jianu (director general MTS), George Stanciu (director departament in cadrul FRK). Amatto Zaharia (președintele Federatiei Romane de Kempo( si Cosmin Butuza, secretar de stat in MTS.

 

×