x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi România s-a umplut de ruşine la Mondialele de handbal din Brazilia: 28-28 cu Japonia!!!

România s-a umplut de ruşine la Mondialele de handbal din Brazilia: 28-28 cu Japonia!!!

06 Dec 2011   •   20:02
România s-a umplut de ruşine la Mondialele de handbal din Brazilia: 28-28 cu Japonia!!!

Medaliata cu bronz la Europenele de anul trecut, nationala de handbal a Romaniei continua seria evolutiilor catastrofale la Mondialele care se desfasoara in Brazilia.

Dupa doua victorii chinuite, cu Tunisia si Cuba, al treilea outsider al grupei C, Japonia a reusit ceea ce parea mai degraba o utopie, mai exact un egal, ati citit bine, in compania unei formatii a Romaniei autodeclarata pretendenta la o medalie mondiala.

Ei bine, marti seara, elevele lui Radu Voina s-au umplut de ridicol, mai ales dupa ce, cu cateva minute inainte de final, nu au putut conserva cea mai mare diferenta de goluri, cinci, pe care o pusesera in fata niponelor. Mai mult, in ultimul minut, Romania avea doua goluri avans, adversarele, care au avut dubla superioritate in ultimele 10 secunde, egaland la 28 chiar in momentul in care se auzea sirena de final.

Romania, care mai are de jucat cu Brazilia (joi) si Franta (vineri), a obtinut matematic calificarea in optimile de finala, dar este greu de crezut ca, in cazul in care nu se va produce o metamorfoza in jocul echipei, are vreo sansa sa se mai gandeasca la obiectivul propus la plecarea din tara.

×
Subiecte în articol: brazilia cm handbal feminin 2011