x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ronald-Garros: Llodra a avut o dispută cu un arbitru, dar spune că nu este rasist.

Ronald-Garros: Llodra a avut o dispută cu un arbitru, dar spune că nu este rasist.

24 Mai 2011   •   07:53
Ronald-Garros: Llodra a avut o dispută cu un arbitru, dar spune că nu este rasist.

Tenismanul francez Michaël Llodra a dezmintit ca disputa cu arbitrul marocan Mohammed El Jennati, de luni, la Roland-Garros, cand a comparat amosfera din teren cu un "bazar", ar fi avut vreo conotatie rasista, informeaza AFP.

"Imi amintesc foarte bine ce am spus. Declaratiile nu sunt rasiste. Mohammed este un prieten. Avem obiceiul de ne distra impreuna in afara terenului", a declarat Llodra pentru AFP.

"Aici nu era bazar, nu se vand covoare", i-a spus Llodra arbitrului marocan in timpul meciului pierdut in fata belgianului Steve Darcis. Llodra a facut aceasta remarca in setul secund, dupa ce a primit un avertisment pentru ca a trimis o minge in directia unei hostese, care nu inceta, in opinia lui, sa "gesticuleze" si careia i-a cerut in repetate randuri sa "stea locului".

"Ma distrez foarte tare ca mi se atribuie remarci rasiste. Martorul meu de casatorie este congolez, doica mea este din Kabylia. Nu am nicio problema cu Mohammed, exista mult respect intre noi", a subliniat Llodra.

Francezul a asigurat ca nu l-a agresat verbal pe arbitru: "Nu i-am spus: «tu esti un idiot». Voiam doar sa-i spun ca nu-si face bine treaba cu arbitrajul si nu a intervenit in problema cu aceasta tanara. Ar fi trebuit sa anunte securitatea. Nu si-a facut treaba", a declarat jucatorul in varsta de 31 de ani.

×