x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rugby: Au fost aleși cei mai buni jucători români ai anului 2019

Rugby: Au fost aleși cei mai buni jucători români ai anului 2019

24 Dec 2019   •   17:30
Rugby: Au fost aleși cei mai buni jucători români ai anului 2019
Sursa foto: Picasa

Mihai Macovei şi Ionel Melinte au fost aleşi cei mai buni jucători români ai anului 2019, a anunţat Federaţia Română de Rugby, pe site-ul oficial. Mihai Macovei, jucător la Colomiers, în Franţa, a fost votat cel mai bun rugbyst român din străinătate, iar Ionel Melinte, care în 2019 a evoluat la CSA Steaua şi Timişoara Saracens, a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul intern.

Cel mai bun străin din campionatul intern a fost ales fijianul Eseria Vueti (CSA Steaua).

Cel mai bun antrenor de seniori a fost desemnat Dănuţ Dumbravă (CSA Steaua).

Titlul de cel mai bun tânăr jucător din campionat a revenit lui Dragoş Ser (CSM Bucureşti/CSA Steaua).

Cel mai bun jucător din Divizia Naţională de seniori a fost ales Sebastian Agapie (CS Năvodari/CSM Ştiinţa Baia Mare), cel mai bun junior a fost votat Paul Popoaia (CSS 2 CNE Baia Mare), titlul de cel mai bun antrenor de juniori a fost adjudecat de Nicolae Radu Mocanu (LPS Constanţa), Daniel Mitrea (Şoimii Bucureşti) este cel mai bun antrenor de minirugby.

Cei mai buni jucători de rugby în VII au fost aleşi Vlăduţ Zaharia (Timişoara Saracens), respectiv Emilia Vizitiu (Agronomia Bucureşti).

Câştigătorii au fost stabiliţi prin votul iubitorilor de rugby, dar şi al unei comisii special desemnate pentru fiecare categorie în parte, precizează FRR.

Cel mai bun arbitru român din 2019 a fost desemnat Cristian Şerban, în urma voturilor antrenorilor echipelor din SuperLiga CEC Bank.

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: rugby mihai macovei ionel melinte