x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rugby: Meciul România - Belgia se va disputa fără spectatori

Rugby: Meciul România - Belgia se va disputa fără spectatori

11 Mar 2020   •   12:40
Rugby: Meciul România - Belgia se va disputa fără spectatori
Sursa foto: Picasa

Meciul de sâmbătă, 14 martie, ora 15.00, care va avea loc la Botoșani între echipele României şi Belgiei, ultimul din sezonul 2020 al Rugby Europe Championship, se va disputa fără spectatori, a anunţat Federaţia Română de Rugby.

''Având în vedere Hotărârea nr. 6 din 06.03.2020 emisă de Grupul de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României şi adresa nr. 14 a Ministerului Tineretului şi Sportului din 08.03.2020, referitoare la măsurile de prevenţie impuse de Guvernul României în vederea combaterii epidemiei de coronavirus (COVID - 19), meciul România - Belgia programat sâmbătă, 14 martie, de la ora 15:00, pe Stadionul Municipal din Botoşani, se va juca fără spectatori'', potrivit comunicatului publicat pe site-ul FRR.

Persoanele autorizate vor avea acces pe stadion în conformitate cu prevederile Art. 30. Accesul reprezentanţilor mass-media se va face pe baza unui tabel nominal, în limita unui singur jurnalist pentru o instituţie de presă, solicitările de acreditare fiind transmise până vineri 13 martie, la ora 12:00, pe adresa de e-mail: frr@frr.ro.

FRR a decis programarea competiţiilor organizate de federaţie, la toate categoriile de copii şi juniori, după reluarea cursurilor şcolare, anunţată pentru 22 martie. Cele două turnee de rugby 7 DNS, programate pentru 14-15 martie şi 21-22 martie, au fost amânate.
 

×
Subiecte în articol: rugby romania belgia