x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ruxandra Dragomir: "Avem o şansă în meciul cu Argentina"

Ruxandra Dragomir: "Avem o şansă în meciul cu Argentina"

23 Feb 2011   •   16:18
Ruxandra Dragomir: "Avem o şansă în meciul cu Argentina"
Sursa foto: /Intact Images
153390-hanescu-tecau-intact-images-20100509113842012.jpgPreşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, crede că echipa României poate face o surpriză în meciul cu Argentina din primul tur al Cupei Davis, deoarece cel mai bun jucător al sud-americanilor, Juan Martin Del Potro, fost numărul 4 ATP, este accidentat şi nu va evolua.

"Ţinând cont de faptul că Del Potro nu joacă, eu cred că este un semn pozitiv pentru noi. Am văzut că joacă Nalbandian şi Chela, care a câştigat turneul de la Bucureşti. Consider că echipa noastră chiar are şanse, având în vedere că avem un dublu chiar foarte puternic. Nu poate fi comparat un meci cu Ecuadorul cu cel cu Argentina, mai ales că vom juca în deplasare. Argentinienii pornesc cu prima şansă, pentru că joacă acasă la ei, iar din punctul de vedere al omogenităţii stau puţin mai bine. Atât Nalbandian, cât şi Chela sunt clasaţi mai bine decât numărul nostru numărul doi, indiferent dacă va fi Crivoi sau Ungur", a spus Dragomir.

Ruxandra Dragomir a afirmat că FRT i-a ajutat cu bani pe jucătorii români pentru a participa la turneele din America de Sud, pentru ca acomodarea cu fusul orar să fie una mai uşoară. "N-am mai discutat cu jucătorii români, dar toţi şi-au ales turnee în America de Sud, sunt cu toţii la Acapulco şi în curând se vor îndrepta spre Buenos Aires. Ei au cerut ca pregătirea să fie făcută la Acapulco, iar noi le-am oferit sprijin financiar pentru acel turneu. Deja stau împreună, fizioterapeutul e acolo cu ei. Am încercat să creăm un mediu foarte profesional pentru pregătirea acestui meci greu, dar totuşi există o şansă", a completat Dragomir.

×
Subiecte în articol: tenis cupa davis sporturi