x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi S-a lansat oficial clipul lui Bute.

S-a lansat oficial clipul lui Bute.

de Mihai Igirosanu    |    19 Iun 2011   •   21:00
S-a lansat oficial clipul lui Bute.

Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a lansat la finele acestei saptamani, oficial, clipul de promovare a galei Campion pentru Romania, care va avea loc pe 9 iulie, la Romexpo, unde Lucian Bu­te va incerca sa-si apere din nou ti­tlul mondial la categoria supermij­lo­cie in versiunea IBF, in fata fran­ce­zului Jean Paul Mendy.

Clipul du­reaza 30 de secunde, poate fi ur­ma­rit integral pe site-ul oficial al campionului mondial (www.lucian-bute.ro), a fost creat de FR Box si va fi donat Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, cu care Lucian Bute are contract de promovare a imaginii Romaniei. "Sper sa reusim sa mai doboram o bariera cu gala Campion pentru Romania, realizand un record de audienta la nivel national pentru un eveniment sportiv organizat intr-o sala. Trebuie sa va marturisesc ca este o presiune uriasa pentru bilete. Nu exista nici o invitatie, exista doar bilete cu bani", a anuntat Obreja.

Pre­se­dintele FR Box a mai declarat ca in afara de Michael Buffer, ringannouncerul galei, va mai aduce la Bucuresti nume mari din boxul mondial. Se pare ca fostul mare campion mondial la supergrea, Lennox Lewis ar putea veni la Bucuresti.

Rudel Obreja prezinta afisul oficial al galei Campion pentru Romania, programata pe 9 iulie, la Romexpo

×
Subiecte în articol: lucian bute box