x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Schi in Stiria

Schi in Stiria

de Sorin Anghel    |    29 Noi 2007   •   00:00
Schi in Stiria

Tărămul Stiriei - Austria se prezintă in multe faţete: sporturi de iarnă la munte, wellness de iarnă in băile termale, cultură şi tradiţii, evenimente extraordinare şi calitate inconfundabilă.

Tărămul Stiriei - Austria se prezintă in multe faţete: sporturi de iarnă la munte, wellness de iarnă in băile termale, cultură şi tradiţii, evenimente extraordinare şi calitate inconfundabilă Ã la Stiria in pahare şi pe platourile de pe masă. 62 de staţiuni de schi cu 865 de kilometri de părtii foarte bine pregătite, 69 de şcoli de schi autorizate şi facilităţi de inchiriere a echipamentelor de schi, 2.054 de kilometri părtii pentru schi fond, 8 băi termale şi 30 de piscine acoperite, toate numai in Stiria, cel mai mare land federal al Austriei.


IDEAL. Amatorii de concedii active se pot bucura de toate punctele de atracţie oferite de iarna alpină. Ca locaţie trendy pentru diverse evenimente şi teren de derulare a multor competiţii de Cupă mondială, regiunea Balansoarului celor patru munţi din Schladming se prezintă ca o componentă a celui mai mare domeniu de schi din Austria - "Ski amadé". Cele mai moderne instalaţii de zăpadă din Europa garantează zăpada pănă tărziu in primăvara alpină plină de soare.

×
Subiecte în articol: ski express schi