x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi SCM Craiova, calificarea dramatică în grupele Cupei EHF la handbal feminin

SCM Craiova, calificarea dramatică în grupele Cupei EHF la handbal feminin

18 Noi 2018   •   21:56
SCM Craiova, calificarea dramatică în grupele Cupei EHF la handbal feminin

SCM Craiova, deţinătoarea trofeului, s-a calificat dramatic în grupele Cupei EHF la handbal feminin, duminică seara, după ce a învins formaţia germană Borussia Dortmund cu scorul de 19-18 (10-9), în Bănie, în manşa secundă din turul al treilea preliminar al competiţiei.

SCM Craiova se impusese şi în primul meci, cu 19-17.

Echipa antrenată de George Burcea, care se confruntă în ultima vreme cu probleme de lot din cauza accidentărilor, a evoluat bine în prima repriză, în care a condus cu 3-1, 4-2, 7-5, 8-7, intrând la pauză cu avantaj de un gol, 10-9.

SCM Craiova a condus în partea a doua cu 12-10, dar au urmat patru goluri la rând ale Borussiei, care în turul anterior a eliminat-o pe HC Zalău. Echipa germană a condus şi la trei goluri, 15-12, dar SCM Craiova a revenit a restabilit egalitatea şi a reuşit să smulgă victoria pe final, 19-18.

Pentru gazde au marcat Cristina Zamfir 5 goluri, Jelena Trifunovic 4, Elena Gjeorgjievska 3, Zeljka Nikolic 3, Timea Tătar 2, Patricia Vizitiu 1, Ana-Maria Tănăsie 1.

Golurile echipei din Dortmund au fost reuşite de Svenja Huber 5, Alina Grijseels 3, Harma van Kreij 3, Johanna Maria Stockschlaeder 3, Karoline Muller 2, Hildigunnur Einarsdottir 1, Anne Muller 1.

Au arbitrat bulgarii Gheorghi Doicinov şi Iulian Goreţov, iar delegat EHF a fost croatul Tihomir Kasunic.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: scm craiova